sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Despre secretele unei relatii reusite


Salutare,
Pentru ca e o zi atat de mohorata si pentru ca nu-mi gaseam locul nici prin casa si pentru ca nu aveam chef de nimic, m-am horatat sa deschid anumite linkuri salavate de mine si care candva mi se pareau interesante. Azi m-am hotarat sa va spun cate ceva despre relatii. Evident ca nu sunt o experta pentru ca daca eram, acum nu mai scriam posturi si ma alintam in pat alaturi de cineva. Ma rog....intram in subiecte delicate.
O sa incep cu revista Bolero si cu cateva sfaturi despre relatii. Iata ce ne recomanda si-o sa va las pe voi sa le dezvoltati pentru fiecare sursa:
-Relatia de prietenie
-Rememorarea perioadelor frumoase din relatie
-Adaptarea
-Neluarea de decizii unilaterale

O sa continui cu Padmaali care ne recomanda urmatoarele:
-Pastrarea unei anumite independente
-Reevaluarea situatiei inainte de un eventual 'atac'
-'Imblanzirea' ego-ului
-Pastrarea veseliei sau, cu alte cuvinte, sa facem din cand in cand haz de necaz inainte sa ne afundam intr-un oceam de griji
-Flirtul si atingerile

Si pentru ca noi, femeile, ne consideram victime (chiar suntem) am gasit un articol in revista Glamour in care sunr descrise cateva din dilemele barbatilor despre noi. Daca noi nu-i intelegem pe ei cu deciziile lor fundamentale si modul de luare a deciziilor, sa vedeti si voi ce probleme existentiale au ei:
1. De ce femeile au atatea accesorii si de ce sunt imprastiate prin toata casa?
2. De ce sunt femeile atat de ingrozite de gandaci daca au puterea sa se epileze cu ceara?
3. De ce au femeile tot timpul tendinta de a dramatiza si de a transforma totul intr-o tragedie?
4. De ce femeile sunt luate tot timpul prin surprindere de 'perioada lunara' din moment ce ea are loc lunar? Si de ce spun tutror sa le ignore dupa ce-au facut o tragedie din cauza hormonilor?
5. De ce este casatoria timpurie atat de importanta pentru femei? Nu e suficienta dragoste?
6. De ce au femeile nevoie de atatea perechi de pantofi?
7. De ce se schimba femeile dupa o perioada de timp?
8. De ce femeile spun ca sunt de acord cu un lucru dar spera ca acel lucru sa nu se intample?
9. De ce femeile vor sa-l intalneasca pe tipul cel bun si odata ce l-au intalnit il parasesc pentru baiatul rau?
10. De ce fetele resping alte fete atunci cand le cunosc?
11. De ce femeile nu spun direct ceea ce vor?

Hmmm, oare cat credeti ca aceste lucruri ne pot influenta relatia?

In acceasi revista, la sectiunea de intrebari si raspunsuri am vazut cateva dileme ridicate de femei: de ce iubitii lor atunci cand sunt de mana cu ele comenteaza mereu despre corpurile alor femei sau de ce butoneaza pe furis telefonul cand ele nu sunt atente sau de ce fac tot felul de glume nesarate despre ele? Cand suntem intr-o relatia, stam din dragoste, nu? Atat noi cat si ei. Nu ne forteaza nimeni sa stam langa cineva pentru care nu avem sentimente si totusi o mare parte din oameni o fac. E oare teama de a intalni pe cineva nou si teama de anu-i face fata sau e pura comoditate?

Cateva intrebari de baza si le pune si Tatiana (va sfatuiesc sa citit postul. e foarte interesant).

Cred ca am scris destul. Argumente si informatii sunt cu tonele si voi reveni. Intrebarea mea de baza este cum ne dam seama ca e tipul potrivit? Cum putem salva o relatie care incepe sa crape? Cum reusim sa-i recastigam atentia? Mai merita sa luptam pentru ceva sau ar trebui sa fim noi cele care ar trebui sa joace rolul trofeului sau al vanatului?

Astept cu nerabdare comentariile voastre.
Pe curand!





Fotografiile folosite nu ne apartin si nu sunt folosite in scopuri comerciale decat daca acest lucru este specificat. Daca sunteti companie si nu doriti ca pozele dumneavoastra sa apara aici, va rog sa ma contactati si le voi scoate imediat.

2 comentarii:

  1. Lovely photo!!

    xoxox,
    CC

    P.S. Would love for you to check out my new blog and trade links!
    http://couturecarrieloves.blogspot.com/2010/01/when-art-fashion-collide.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca o relatie ramane la fel numai daca fiecare ascunde cate ceva(nu f important), pentru ca sa nu fie ca o carte deschisa pentru celalalt. Macar cateva detalii...asa ca sa mai existe farmecul si interesul. Pup

    RăspundețiȘtergere