luni, 15 iunie 2009

Escape to paradise

Salutare,
Cu cat se inconge mai rau asfaltul, cu atat eu sunt mai cu gandul la vacanta. Astazi m-am hotarat sa va prezint un site in armonie cu gadurile mele. Numele lui edste Escape to Paradise si este un site de lifestyle, inspirat din apele limpezi din insulele exotice.
Pe creatoarea sa o cheama Sacha Alagich iar website-ul reprezinta potofoliul si albumul de amintiri ramas in urma unei vacante relaxante la umbra palmierilor.
Va invit sa butonati site-ul si sa-mi spuneti ce parere aveti despre creatiile Sachei.
Pe curand!






Fotografiile folosite nu ne apartin si nu sunt folosite in scopuri comerciale decat daca acest lucru este specificat. Daca sunteti companie si nu doriti ca pozele dumneavoastra sa apara aici, va rog sa ma contactati si le voi scoate imediat.

6 comentarii:

  1. What gorgeous bags! Love the patterns!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  2. i keep thinking about escaping to a tropical island in the carribean as well. dont think that will happen any time soon. my vacation will probably consist of inhaling the dirty bucharest air.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase toate! Am intrat pe site si m-am indragostit de un artwork...l-am salvat in folderul "viitoarea mea casa":)

    RăspundețiȘtergere
  4. I would love to have those cushions on my couch!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello,

    I am Sacha who created Escape to Paradise, thank you so much for including my designs on your site, and I am glad you like the idea of relaxing on a tropical island...so do I!

    Aloha

    RăspundețiȘtergere