vineri, 1 ianuarie 2010

Despre ingrijirea danturii si-o respiratie proaspata

Salutare si La multi ani pe 2010!
Astazi continui maratonul Youtube si va impartasesc si voua cateva trucuri pentru a avea o dantura artistica si-o respiratie fresh. AllThatGlitters21 este IDul ei pe youtube dar puteti urmari prezentarea ori prin click pe titlu ori prin click pe numele prezentatoarei.


Pe curand!

Fotografiile folosite nu ne apartin si nu sunt folosite in scopuri comerciale decat daca acest lucru este specificat. Daca sunteti companie si nu doriti ca pozele dumneavoastra sa apara aici, va rog sa ma contactati si le voi scoate imediat.

2 comentarii:

  1. La cat sunt de fumatoare nu stiu cum sa i mentin albi:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. don't worry, nu esti singura. si eu sunt in aceeasi situatie. mai rau este ca nu-i prea pot albi pentru ca am facut recent un bonding in fata. am mancat ceva cu nuci si am nimerit o coaja. am avut un dinte din fata sectionat pe diagonala. cum bondingul a fost facut cu culoarea actuala a dintelui, adio tratament de albire profi. bine, o sa incerc sa le fac pe restul :)
    ce parere ai de metodete duduiei din clip? cam multe nu? daca ptr fiecare particica a corputlui am acorda atata timp, nu am mai avea cum sa avem si un job, nu?

    RăspundețiȘtergere