marți, 31 martie 2009

Campanie

Buna,
Recent am vazut pe Piticu o serie de spoturi dedicate soferilor dar si pietonilor. Mi-au lasat un gust amar dar poate ca avem ceva de invatat din asta. Rugamintea este aceeasi ca la The Story of Stuff. Dati mai departe la cat mai multa lume.
Puteti vedea spoturile prin click pe titlu, pe "Piticu" sau aici.
Pe curand!

2 comentarii:

  1. M-a intristat foarte tare filmuletul acesta. E uimitor cat de inconstienti sunt unii oameni. Azi-dimineata am vazut o doamna care merge cu oglinzile retrovizoare pliate. Avea 2 copilasi pe bancheta din spate...In fiecare zi vad femei cu bebei in brate trecand pe rosu sau prin locuri nepermise. Ii inteleg pe smecherasii cu masini tari care fac pe grozavii...daca dau intr-un pom e treaba lor, dar ce nu inteleg e cum de nu se gandesc ca pot curma viata altcuiva. Iti plateste taticu' avocati si mituieste judecatori, dar cum iti poti trai viata dupa asa ceva?!Trist!

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu Eda, asa e
    din cauza asta va rog sa scrieti toate, care-mi cititi blogul, despre asta. si eu vad o gram de cazuri asemanatoare. este trist ceea ce se intampla, dar hai sa facem un efort sa atentionam cat mai multa lume

    RăspundețiȘtergere