vineri, 13 martie 2009

Universul pantofilor

Salutare,
Daca pana acum am vorbit despre gentute, acum am venit cu partea menita sa le completeze farmecul: pantofii.
Site-ul pe care l-am gasit se numeste ShoeHunting si pare un catalog de cumparaturi care a strans intr-un singur loc tot ceea ce inseamna incaltaminte. Cuprinde o multime de braduri iar preturile variaza foarte mult. As spune ca nu are un public tinta si ca se adreseaza tuturor femeilor pasionate de incaltaminte.
Va las sa urmariti fotografiile alese de mine si daca v-am convins, astept comentariile voastre.
Pe curand!






Fotografiile folosite nu ne apartin si nu sunt folosite in scopuri comerciale decat daca acest lucru este specificat. Daca sunteti companie si nu doriti ca pozele dumneavoastra sa apara aici, va rog sa ma contactati si le voi scoate imediat.

8 comentarii:

  1. Frumosi, frumosi!Ultima pereche se trece cu siguranta pe lista de lucruri dorite, desi nu stiu cum o sa merg cu ei...nu sunt prea talentata la mersul pe tocuri. Stau mereu foarte incordata si am senzatia ca ma voi prabusi in orice moment:)

    RăspundețiȘtergere
  2. they are all so amazing. love the last 3. i'm like eda. i love buying high heels but i hate wearing them. i have a terrible balance and i am always afraid my ankles are going to snap in half. i was so nervous at my business presentation and i wore high heels and i thought oh my god the nervousness mixed with the high heels are totally going to make me trip during mu presentation. Miraculously everything went well!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am obisnuit inca din liceu cu tocurile. singura problema este ca-mi dau dureri ingrozitoare de spate. asa ca, daca stiu ca nu le incalt pentru mai putin de 3 ore, renunt

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, chiar nice! sandalutele in combinatia verde-bej sunt adorabile, iar dupa cum le vad, cred ca sunt si foarte comode! Abia astept sa vina vara!

    RăspundețiȘtergere
  5. what has happened to you? have u fallen from the face of the earth again? come back plss?

    RăspundețiȘtergere
  6. hei, am fost busy rau in ultima vreme
    sunt in urma cu tot
    sper sa revin in forta de sapt viitoare
    am cam obosit si-mi e dor de blog si de multe alte lucruri pe care le faceam cu drag
    c'est la vie
    oricum, e tare placut sa vezi ca cineva isi aminteste de tine :), te motiveaza

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh yes you have the green shoes too!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere