marți, 12 mai 2009

Calatorie cu peripetii

Salutare,
Week-endul trecut a fost un week-end pe cat de lung pe atat de interesant. Ii tot promiteam mamei c-o voi duce la manastirea Dervent. Vineri seara ne-am hotarat iar sambata la prima ora ne-am pus la drum. La scurt timp dupa ce am plecat un bun prieten m-a prevenit sa nu aleg drumul scurt, adica cel prin Calarasi, pentru ca avand o masina foarte joasa am toate sansele sa-i lovesc spoilerul la urcarea pe bac. In concluzie am ales drumul lung. Adica cel prin Constanta. Deci da, am ocolit de mi-a venit lesin. Numai ca la iesirea de pe autostrada am constatat ca nu bagasem bine in priza GPSul si acesta s-a oprit. Si da, am tinut drumul drep. Prima mare greseala. Pe la intrarea in Medgidia, am atins din greseala display-ul si iarasi mi-a disp imaginea. Mda, am continuat cu drumul drept. PE la ora 2 cred ca ma apropiam si eu de manastire. In drumul nostru am vazut un indicator cu Pestera Sf Andrei si am zis de ce nu? Nu stiam cand se va mai ivi o asemenea ocazie. Nu mi-a parut rau ca am ales sa vizitez. A fost superb. Mai mult decat atat, erau o multime de turisti acolo. Iata cateva imagini.
Biserica


Interiorul bisericii


Drumul spre pestera


Interiorul pesterii



Cateva locuri de rugaciune pentru bolnavii care nu pot sta in picioare


Si in final Manastirea Dervent


Despre manastirea Dervent am auzit o gramada de lucruri bune si o multime de minuni. Bolnavi care s-au vindecat prin rugaciune...lista poate continua. De acolo nu prea am fotografii pentru ca lumea era destul de retinuta. In schimb va recomand sa intrati pe site-ul dedicat manastirii http://www.dervent.ro/. Va asigur ca o sa aveti o gramada de lucruri noi de aflat.
Nu stiu cat de mult v-au impresionat pozele (facute cu tel-din cauza asta sunt atat de neclare) dar va recomand din inima sa vizitati cele doua manastiri.
Pe curand!

4 comentarii:

  1. wow. intertoriul manastirii este minunat. nu am vazut o asfetfel de biserica pana acuma picatata asa de luxos sau nu stiu care e cuvantul.imaginile sunt asa de clare. miar placea sa merg si eu. pare un loc cu adevarat foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. este minunat , mina! ti-l recomand din tot sufletul. la fel si manastirea Dervent. are ceva unic. trebuie sa mergi

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute pozele! Nu am fost niciodata acolo, dar poate fac un ocol cand merg la mare sau in delta. Uneori uit cate locuri frumoase sunt ascunse in tara noastra!

    RăspundețiȘtergere