luni, 18 mai 2009

Curele

Salutare,
M-am hotarat ca pana primesc un raspuns de la Blogger sau pana se rezolva situatia sa ma mai ocup putin de blogul meu. Acum o saptamana ma hotarasem sa-mi schimb putin stilul si sa pun mai mult accent pe accesorii. Sunt dezastru la capitolul asta. M-am jucat putin pe Couture Candy si iata ce-am gasit. Incepem cu preferatele publicului. Enjoy!












Fotografiile folosite nu ne apartin si nu sunt folosite in scopuri comerciale decat daca acest lucru este specificat. Daca sunteti companie si nu doriti ca pozele dumneavoastra sa apara aici, va rog sa ma contactati si le voi scoate imediat.

6 comentarii:

  1. i really like the purple suede one and the first black one with studs. i'm actually looking for something similar too.
    xoxo
    mina

    RăspundețiȘtergere
  2. Fabulous belts!
    Adore the purple suede one!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt!Eu am hotarat sa nu imi mai cumpar curele pentru ca nu prea le port...Am vreo 2 favorite care mai ies din cand in cand la lumina, dar restul zac in sertar.

    RăspundețiȘtergere
  4. These belts are beautiful. I have to admid that I really suck at buying belts, that's my weakness in accessorizing.. But my dear sister always finds me nice ones!

    RăspundețiȘtergere