vineri, 8 mai 2009

Fobii de vara

Salutare,
Azi m-am decis sa scriu un post despre lucrurile care-mi plac dar pe care nu le pot face. De exemplu, azi am gasit pe PiperLime cateva perechi de papucei si sandalute gen slapi. Ma refer la curelusa aceea subtire care trece printre degetul mare de la picior si celalalte. Acea curelusa care ar trebui sa tina incaltamintea pe picior.
Inca de mica am fost mereu speriata de acest gen de incaltaminte. Mereu am evitat modelul desi mi-a placut la nebunie. Pare foarte lejer si comod dar de fiecare data cand imi pun in picioare ceva de genul, mi se pare ca purcelusii mei si-au pierdut abilitatea de a mai sta lipiti si se vor revolta si labarta, lasand in urma o imagine absolut oribila. Poate e doar un fix de-al meu.









Fotografiile folosite nu ne apartin si nu sunt folosite in scopuri comerciale decat daca acest lucru este specificat. Daca sunteti companie si nu doriti ca pozele dumneavoastra sa apara aici, va rog sa ma contactati si le voi scoate imediat.

5 comentarii:

  1. Gorgeous choices! I love the ruffled one in the middle and that last jeweled pair!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  2. i used to have that problem when i was really young too. i was scared of them and thought they would hurt me really badly. the trick is to choose a really soft leather and a make sure that they arent to tight on the foot. having the back heel straps also helps the foot stay in place. give them a try sometime with a really cheap pair. u will love them in the end.

    RăspundețiȘtergere
  3. The nº6 is my fav.
    Thanks for thr visit dear,

    xxx and happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
  4. The Fabulous Girl is right...you must search for a soft leather that won't heart your feet.

    RăspundețiȘtergere