joi, 14 mai 2009

Sfaturi pentru maini cat mai frumoase


Salutare,
Astazi am aflat cateva sfaturi utile pentru ingrijirea mainilor noastre. Nu dureaza prea mult sa le facem si sunt simple si necostisitoare.
Mai jos sunt cateva exemple iar intregul articol il gasiti pe TopBeauty.

"Maioneza pentru piele stralucitoare – amestecati un galbenus de ou cu ulei de migdale pana se ingroasa. Adaugati o lingura de miere si cateva picaturi de suc proaspat de lamaie. Aplicati amestecul inainte de culcare."

"Exfolierea cu migdale – amestecati pudra de migdale cu un pahar cu apa. Aplicati amestecul pe maini si unghii. Lasati-l sa se usuce si exfoliati usor. Clatiti mainile si aplicati crema hidratanta sau ulei de masline."

"Masca de maini pe baza de parafina – este cea mai buna metoda de a va pastra mainile sanatoase si cu un aspect deosebit. Aplicati o astfel de masca cel putin o data pe luna. Parafina fierbinte hraneste si hidrateaza pielea in profunzime, stimuleaza circulatia sangelui, intareste unghiile si inmoaie cuticulele."

Enjoy!

Fotografiile folosite nu ne apartin si nu sunt folosite in scopuri comerciale decat daca acest lucru este specificat. Daca sunteti companie si nu doriti ca pozele dumneavoastra sa apara aici, va rog sa ma contactati si le voi scoate imediat.

5 comentarii:

  1. cateodata fac acea masca cu parafina. mama mea are masina aia de parafina si cand ma duc pe la ea catedaoadata facem imperuna acele masti. it really works. devine pielea asa de soft si catifelata.
    xoxo
    mina

    RăspundețiȘtergere
  2. this post makes me want to get a manicure immediately!
    xox

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc ulei de masline caldut...masez bine, pun manusi de bumbac 20 de minute, clatesc bine cu apa si sapun si gata ...maini fine si unghii mai rezistente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolutely love the colour xoxox

    RăspundețiȘtergere